Better Team Work

mindful teambuilding

Versterk je team met unieke teambuildings

Better Team Work biedt unieke teambuildings die gericht zijn op het bevorderen van werkgeluk, mentale vitaliteit en positieve samenwerking.

Werkgeluk

Werkgeluk is cruciaal voor succes. Better Team Work bevordert een positieve werksfeer, verhoogt voldoening en motivatie, en bouwt zo aan productievere, gelukkigere teams.

Mentale vitaliteit

Mentale vitaliteit maakt werknemers veerkrachtiger tegen stress, leidt tot minder uitval en verhoogt de productiviteit. Onze aanpak bevordert bewustzijn en stressbeheersing, essentieel voor het welzijn en succes van het team.

Positieve samenwerking

We smeden sterke banden door activiteiten die communicatie en wederzijds respect versterken voor een hechter en effectiever team.

Verhoog je productiviteit, veerkracht en engagement binnen je team.

De teambuildings zijn een combinatie van ontspanning, leerzame praktische tips voor op de werkvloer en spelelementen voor versterking van de teamgeest. In elke teambuilding wordt op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met Mindfulness.

Iets voor jouw team?

Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten over Better Team Work teambuildings
Voor wie?
Better Team Work is geschikt voor jong en oud en voor elk team dat zijn werkgeluk, samenwerking en veerkracht wil vergroten. Ideaal voor teams die op zoek zijn naar een actieve en verbindende teambuilding ervaring.
Moet je sportief zijn?
Je hoeft niet sportief te zijn om deel te nemen. Mind&Walk en Mind&Sup zijn leuke en ontspannende activiteiten voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie. Met Mind&Walk kun je je wandelgewoontes verbeteren, terwijl Mind&Sup je laat kennismaken met de sport van Stand Up Paddle.
Wat houdt een Better Team Work teambuilding precies in?
Better Team Work teambuildings combineren Mindfulness met fysieke en mentale activiteiten om werkgeluk, mentale vitaliteit en positieve samenwerking te bevorderen. Elke teambuilding is ontworpen om teams te versterken door ontspanning, praktische tips voor op de werkvloer en spelelementen voor versterking van de teamgeest.
Waarom Mindfulness in teambuildings integreren?
  • Vermindert stress: Mindfulness helpt bij het beheersen en verminderen van stress, wat leidt tot een gezonder en meer gefocust team.
  • Verhoogt productiviteit: door het verbeteren van concentratie en focus, kunnen teams efficiënter werken en betere resultaten behalen.
  • Bevordert mentale vitaliteit: het versterkt de mentale gezondheid en veerkracht, waardoor werknemers beter om kunnen gaan met uitdagingen en veranderingen.
  • Verbeterde communicatie: Mindfulness bevordert actief luisteren en empathie, essentieel voor effectieve en positieve samenwerking.
  • Verhoogt werkgeluk: door het bevorderen van een positieve mindset en het verminderen van piekergedachten, draagt het bij aan een gelukkiger werkomgeving. 
  • Stimuleert creativiteit: een heldere geest staat open voor innovatie en creatieve oplossingen voor werkgerelateerde problemen.
  • Verbetert welzijn: regelmatige Mindfulness oefeningen draagt bij aan het algemene welzijn van werknemers zowel op het werk als in hun persoonlijke leven. 
Waarom buiten in de natuur?
We zitten al zo vaak binnen. Buiten in de natuur is goed voor lichaam en geest. Het verhoogt de aanmaak van endorfine, verbetert het denkvermogen en de creativiteit, biedt vitamine D voor een sterker immuunsysteem en verbetert de fysieke conditie.
Hoe lang duurt een teambuilding?
Afhankelijk van de gekozen formule duurt een teambuilding 2u tot een halve dag. We kunnen de tijdsduur steeds aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw team.
Hoeveel personen kunnen deelnemen aan een teambuilding?
De standaardformules kunnen vanaf 5 personen tot maximaal 20 personen. Voor grotere groepen van meer dan 20 personen wordt er op maat gewerkt en extra begeleider(s) voorzien. Ook voor de formule Mind&Sup is er voor de veiligheid steeds een extra begeleider.
In welke talen kan een teambuilding worden gegeven?
Een Better Team Work teambuilding kan in het Nederlands of Engels gegeven worden.
Op welke locatie vindt de teambuilding plaats?
Voor de beste ervaring, gaat onze voorkeur uit naar rustige plekken in de natuur, dit kan in de omgeving van jullie bedrijf of we gaan samen op zoek naar een geschikte locatie.
Wat bij slecht weer?
De activiteiten gaan buiten door, bij voorkeur in een natuurdomein. Bij slecht weer kan mits aangepaste kledij de teambuilding buiten doorgaan ("Slecht weer bestaat niet, slechte kledij wel"). Er is een back-up alternatief binnen mogelijk met presentatie en tussendoor gelijkaardige oefeningen. We willen iedereen zoveel mogelijk doen bewegen en ervaren!

Wat neemt je team mee naar huis?

Een positieve(re) mindset. Leren afstand nemen van piekergedachten. Beter omgaan met stress en werkdruk zonder jezelf te verliezen. 

Gezond ademen voor minder vermoeidheid en meer energie. Betere verbinding maken met collega's. 

Echt tot rust komen na de werkuren. 
better team work formules

Kies je formule

Kies uit 4 formules voor een stresvrije, actieve teambuilding die ook plezant en verbindend is. Gegarandeerd ontspannend, leerrijk en ook fun!

mind & walk
Je maakt kennis met mindfulness, ademhalingstechnieken en bewegen in open lucht. Het is zoveel meer dan alleen wandelen.
Locatie in de natuur (in overleg)
Vanaf 5 tot max. 20 deelnemers
Je kan kiezen tussen een wandelworkshop van 2 of 3 uur
Er worden geen grote afstanden afgelegd zodat het toegankelijk blijft voor iedereen.
Vraag een offerte
mind & breath
De basis technieken van Mindfulness worden aangeleerd met praktische, no-nonsens ademhalingsoefeningen.
Locatie in de natuur, op kantoor of externe locatie (in overleg)
Vanaf 5 tot max. 20 deelnemers
Duur 2 uur
Vraag een offerte
mind & sup
Je start met een wandeling in de natuur en aansluitend een ontspannende SUP-toer. Zowel tijdens de wandeling als tijdens Stand Up Paddel (SUP) maak je kennis met Mindfulness en ademhalingstechnieken. 
Locatie aan zee of aan een meer (in overleg)
Vanaf 5 tot max. 20 deelnemers
Steeds met professionele SUP-begeleider
Duur min. 3u tot halve dag
Vraag een offerte
mind & food
Een kookworkshop met vooraf of aansluitend een ontspannende wandeling. Je gaat samen koken met gezonde ingrediënten en je leert Mindful ontspannen in de natuur. 
Locatie in de natuur, op kantoor of extern locatie (in overleg)
Vanaf 5 tot max. 20 deelnemers
Duur min. 3u
Vraag een offerte
we helpen je graag
We kunnen heel wat unieke locaties voorstellen voor je teambuilding.
Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het vinden van de voor jou perfecte locatie inclusief opties voor het aansluitend organiseren van vergaderingen of andere activiteiten, afgestemd op jouw specifieke wensen.
Neem contact
formules op maat
Alle formules kunnen steeds worden aangepast naar eigen wensen en noden. 
Stuur je specifieke wensen en richtbudget en we maken graag een offerte op maat. 

Reviews

Wat vertellen deelnemers?

“Tijdens onze teambuilding reikte Ilse ons verschillende facetten van de beschikbare progamma's. Op die manier konden we proeven van verschillende oefeningen en technieken. In het bos werkten we samen aan onze ademhaling, focus, houding, ... Heel tof om na 1 sessie al met praktische tips naar huis te gaan. Bedankt Ilse!”

Sophie l Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen

“Leerrijk, ontspannend, vernieuwend, plezant. Ook de tips achteraf zijn een toegevoegde waarde Bedankt Ilse en proficiat!”

Bart l Buencamino

“Heel leuk om te doen. Een goeie ervaring voor de mind en spirit. Bedankt voor de heel leuke namiddag!”

Ann - Comfy BV

uit de blog

Meer energie en minder stress

Mindfulness op de werkvloer
Jul 16, 2023

Werkdruk, deadlines en digitale afleidingen kunnen ons gemakkelijk van het hier en nu afleiden, waardoor we ons gestresst, overweldigd en uitgeput voelen. Daarom wenden steeds meer bedrijven zich tot mindfulness. Leer hoe mindfulness kan bedragen aan een gezondere en productievere werkomgeving.

Boost je productiviteit: eenvoudige mindfulness oefeningen voor een energieke werkdag
Apr 9, 2024

Ontdek 10 eenvoudige mindfulness oefeningen die je kunt toepassen op kantoor om je productiviteit te verhogen.

Hoe mindfulness bijdraagt aan het verbeteren van teamdynamiek
Apr 9, 2024

Ontdek hoe mindfulness teamgeest kan bevorderen, communicatie kan verbeteren en conflicten kan verminderen, wat leidt tot een hechter en meer samenwerkend team.

Een unieke manier waarbij zowel lichaam als geest profiteren van beweging!
gratis kennismaken