Wie is FLOAD

mindset & oplossingsgericht coaching

Hallo, ik ben Ilse!

Het gezicht achter FLOAD.
FLOAD ademt voor mij een levensstijl uit waarbij je op een actieve manier innerlijke rust kan vinden.

Ilse Desutter
Teamcoach


Hallo, ik ben Ilse Desutter (1976), ervaren teamleider, coach en Mindfulness trainer.

Geboren aan zee, woonachtig in Brugge en opgegroeid met de typische West-Vlaamse werkersmentaliteit.“Doe maar gewoon en voortdoen!

Zelf ben ik ben graag bezig, zowel professioneel als in mijn vrije tijd.   Voortdoen, maar nog belangrijker is op tijd je batterijen opladen. Dit doe ik liefst buiten in de natuur door een fikse wandeling, bootcamp in het bos, fietsen en in de zomer suppen in zee, .... Nee hoor, ik ben geen sportaholic of recordbreker. Mij amuseren, moe en voldaan met een frisse geest thuiskomen.

Als echtgenote en moeder van 2 opgroeiende zonen weet ik als geen ander hoe het is om te jongleren tussen werk, gezin, me-time en sociale contacten.  De hoge verwachtingen die we onszelf opleggen en het drukke, uitdagende bedrijfsleven. Ook ik heb meermaals tegen obstakels aangelopen en tot scha en schande (her)ken ik de valkuil van niet volledig aanwezig zijn in het moment, terwijl je hoofd overuren maakt. Bijgevolg loop je mentaal leeg en mis je flow en werkplezier.

Voor mij geen zweverig gedoe of onrealistische aanpak.  

Graag leg ik de link tussen Mindfulness en het échte leven. De aandachtsoefeningen zijn praktisch en laagdrempelig.  Makkelijk toepasbaar in je professioneel of dagelijks leven. Geen zorgen, je hoeft niet elke dag je yogamatje uit te rollen om Mindfulness toe te passen. Ook bewegend in de natuur kun je naar binnen keren en mentaal opladen.

Walk the talk, no-nonsens begeleiding.

Ik combineer mijn praktijk- en bedrijfservaring met erkende opleidingen zoals MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) en coaching in de natuur. Zelf pas ik de technieken elke dag toe, no-nonsens met de nodige nuchterheid. Er wordt een veilige en gezellige sfeer gecreëerd, waar iedereen zich thuis en gerespecteerd voelt.  Genieten en spelenderwijs leren staat boven presteren.

 Naast groepscoaching bied ik ook 1-op-1 coaching aan. Mijn realistische kijk op zaken en zorgzaam karakter zorgen ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen om te praten  Ik luister met een open mind en confronteer waar nodig. Uiteraard in volledige vertrouwelijkheid.

Werk wandelend aan jezelf.

Het is beter om in beweging te komen, dan te blijven ploeteren en hangen in je hoofd.  Een coach zet je geblokkeerde gedachten in beweging en laat je stappen in de richting die voor jouw goed voelt, dicht bij jezelf.

Om gecertificeerd coach* te worden heb ik meerdere opleidingen gevolgd en ben ik nog continue aan het bijscholen.

Gecertificeerde opleidingen:
- MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction)
- Oplossingsgericht coaching
- Coachend leidinggeven
- NLP opleiding
- Integrale Coaching Essentials
- Mindful Run / Walk
- Coaching in de natuur

Professionele aanpak events

Met mijn ruime ervaring in het organiseren van diverse bedrijfsevenementen en mijn uitgebreide netwerk van partners, kan ik zorgen voor geschikte locaties, specifieke wensen en eventuele extra begeleiding bij grote groepen. Bij een SUP-tocht is er altijd een extra begeleider aanwezig voor de veiligheid.

Wil je mij graag beter leren kennen?  Neem vrijblijvend contact op en voel je welkom.

Word de beste versie van jezelf! Ik werk zowel fysiek als mentaal aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.
gratis kennismaken