Word de beste versie van jezelf

blog

Alles over coaching en mindful bewegen

Hoe mindfulness bijdraagt aan het verbeteren van teamdynamiek
Ontdek hoe mindfulness teamgeest kan bevorderen, communicatie kan verbeteren en conflicten kan verminderen, wat leidt tot een hechter en meer samenwerkend team.
April 9, 2024
Boost je productiviteit: eenvoudige mindfulness oefeningen voor een energieke werkdag
Ontdek 10 eenvoudige mindfulness oefeningen die je kunt toepassen op kantoor om je productiviteit te verhogen.
April 9, 2024
Wat is het verschil tussen meditatie en mindfulness?
Ontdek de kunst van aanwezigheid en innerlijke rust door middel van meditatie en mindfulness. Hoewel ze vaak samen worden gebruikt, zijn ze niet identiek. Het kennen van hun verschillen kan ons helpen om beter te begrijpen hoe deze twee methoden ons kunnen helpen om een evenwichtig leven te leiden.
July 18, 2023
Moonwalk: een magische wandeling bij volle maan
Heb je ooit een wandeling gemaakt bij volle maan? Zo ja, dan weet je hoe bijzonder dat kan zijn en zeker als je met volle aandacht de magische energie van de maan gebruikt. Zin om de volle maan te beleven? Ontdek de magie van een Moonwalk!
July 17, 2023
Wat kan je leren van onze Nelson en de kat van de buren?
Ontdek hoe we essentiële lessen over mindfulness en stressvermindering kunnen leren van onze trouwe viervoeters. Leer hoe je je geest en lichaam kunt revitaliseren door te 'schudden als een hond' na een stressvolle dag en hoe je 'catfulness' kunt toepassen om meer in het heden te leven en je omgeving te observeren.
July 16, 2023
Mindfulness op de werkvloer
Werkdruk, deadlines en digitale afleidingen kunnen ons gemakkelijk van het hier en nu afleiden, waardoor we ons gestresst, overweldigd en uitgeput voelen. Daarom wenden steeds meer bedrijven zich tot mindfulness. Leer hoe mindfulness kan bedragen aan een gezondere en productievere werkomgeving.
July 16, 2023
Waarom adem je beter door je neus?
Ademhalen. Het is zo'n intrinsiek onderdeel van ons leven dat we het vaak als vanzelfsprekend beschouwen. Maar wist je dat de manier waarop je ademt een aanzienlijke impact kan hebben op je algehele welzijn? Met name, neusademhaling kan een wereld van verschil maken.
July 11, 2023
10 tips om meer energie te krijgen
Met deze 10 concrete tips heb je een scala aan mogelijkheden om je energieniveaus gedurende de dag te verhogen. Begin de dag goed gehydrateerd en met een voedzaam ontbijt, en ondersteun je energieniveau door regelmatige beweging en gezonde snacks. Mindfulness, positief denken, en het afwisselen van taken kunnen ook een aanzienlijke boost geven aan je dagelijkse energie.
July 4, 2023
Hoe kan je stress loslaten?
In de snelle wereld van vandaag lijkt stress onvermijdelijk. Maar hoe kunnen we leren om deze stress los te laten? Omgaan met stress vereist vaak een veelzijdige benadering, waarbij verschillende technieken worden gecombineerd. Hierbij enkele effectieve technieken om stress los te laten.
July 3, 2023
Hoe moet je mediteren? Ontdek de veelzijdigheid van meditatie.
Bij het woord meditatie denken veel mensen aan iemand die in stilte op een matje zit. Hoewel dit een vorm van meditatie is, is het veel breder dan dat. Hoe je moet mediteren is een persoonlijke keuze. Het belangrijkste is dat je een vorm vindt die bij jou past en die je kunt volhouden.
July 1, 2023
Mindfulness oefeningen voor thuis
Het oefenen van mindfulness is éénvoudiger dan je denkt. 5 mindfulness oefeningen voor thuis die je kunnen helpen om rust, kalmte en concentratie te vinden. Begin vandaag nog en ontdek de voordelen voor jezelf!
July 1, 2023
Paswoord voor meer geluk in je leven
Hoe je paswoord je gelukkiger kan maken? Maak van je wachtwoord een mantra, affirmatie of reminder! Een stimulerende mantra is positief geformuleerd en specifiek. Alles wat je aandacht heeft groeit, dus als je elke dag intikt GO4IT ga je de goeie richting uit.
July 1, 2023
Zever, gezever! Je bent je gedachten niet.
Niet alles wat je denkt is waar. Soms is het gewoon gezever. Hey! Je bent je gedachten niet. Logisch nadenken hebben we nodig om te presteren of iets te realiseren. Maar belemmerende gedachten zijn gezever. Je bent er niets mee en het helpt je niet, integendeel. Met mindfulness leer je die vervelende gedachten beter loslaten, en dat is geen gezever.
July 1, 2023
10 ademhalingsoefeningen tegen stress
Met deze 10 ademhalingsoefeningen heb je de tools in handen om je stressniveau te verlagen en een beter gevoel van rust en welzijn te creëren
June 27, 2023
Wat is mindful wandelen?
Duik in de wereld van mindful wandelen, een praktijk die de rustgevende kracht van wandelen combineert met de aandachtige bewustzijn van mindfulness. Ontdek de basisprincipes van deze techniek, hoe je ermee kunt beginnen en de talloze mentale, fysieke en emotionele voordelen die het je kan bieden.
June 27, 2023
Hoe vind je balans in je leven?
Balans vinden in je leven is een reis, geen bestemming. Het vraagt inspanning, aanpassingsvermogen en bovenal bewustzijn. Maar met de juiste hulpmiddelen, is het absoluut haalbaar. Stap uit de tredmolen en herontdek het plezier van een gebalanceerd leven!
June 24, 2023
Leren ontspannen bij stress
Stress is een deel van het leven, maar dat betekent niet dat je erdoor beheerst hoeft te worden. Met deze praktische tips kan je leren om met stress om te gaan om een evenwichtiger, rustiger leven te leiden.
June 24, 2023
Wat is wandelcoaching?
Wandelcoaching is veel meer dan alleen maar een wandeling in het park. Het is een krachtige combinatie van beweging, natuur en begeleide gesprekken die je kan helpen om persoonlijke obstakels te overwinnen en evenwicht in je leven te vinden.
June 24, 2023
Tips om te ontspannen bij een burnout
Het herstel van een burnout is een reis. Het is belangrijk om geduldig te zijn en zorgzaam voor jezelf te zijn. Onthoud dat er geen snelle oplossingen zijn. Deze tips helpen je op weg!
June 23, 2023
6 voordelen van neusademhaling
Door bewust te worden van je ademhaling en te leren hoe je door je neus kunt ademen, kun je je gezondheid en welzijn aanzienlijk verbeteren. Dus waarom probeer je het niet eens? Ontdek de voordelen!
June 23, 2023
Van uitgeblust naar evenwicht: hoe mindfulness je kan helpen bij een burn out
We verkennen hoe mindfulness je kan ondersteunen bij het herstel van een burn-out en bijdraagt aan een evenwichtiger leven dat nodig is om te kunnen groeien.
June 23, 2023
Ademhaling tegen stress: technieken om stress te verminderen
Stress. Een woord dat we allemaal kennen en vaak genoeg voelen. Maar wat als ik je vertel dat je lichaam zelf het perfecte hulpmiddel heeft om stress te bestrijden? Dat hulpmiddel is ademhaling. Ontdek hoe mindful ademhaling je kan helpen om stress te verminderen.
June 22, 2023
Waarom ik gestart ben met Mindful Walk / Run
Ik noem het een personal body & mind experience. Maar niks zweverigs, daar ben ik veel te nuchter voor. Ik wou ook graag mijn looptechniek bijschaven zonder teveel prestatiedruk. En het is zoveel meer dan lopen of wandelen!
June 21, 2023
6 technieken om in het 'nu' te blijven tijdens een Mindful Walk / Run
Het toepassen van deze technieken kan niet alleen je fysieke prestaties verbeteren, maar ook je mentale welzijn verbeteren door stress te verminderen, je focus te verhogen en een groter gevoel van innerlijke rust te bevorderen.
June 21, 2023
Heb je een opgejaagd gevoel? Het is ok om te vertragen!
Heb je last van een opgejaagd gevoel? Het is ok om te vertragen. Verander je mindset en krijg een rustiger leven! Vind balans en geniet intenser.
June 21, 2023
Mindfulness zonder zweverigheid
Mindfulness da’s niets voor mij, zo dacht ik er vroeger ook over. Al dat zweverige gedoe en dan urenlang stilzitten, ik word er alleen nog onrustiger van! Tot ik mindfulness op een andere manier leerde kennen via Mindful Run / Walk.
May 20, 2023
Hoe stoppen met piekeren? Met deze praktische tips!
Piekeren is als schommelen, je gaat heen en weer, maar blijft ter plaatse. Met deze praktische tips stap je uit de negatieve spiraal van piekeren.
April 24, 2023
De natuur je beste sportschool? Jazeker!
Bewegen in de buitenlucht is goed voor zowel je mentale als lichamelijke gezondheid. 10 voordelen op een rijtje waarom buiten bewegen je gezonder en blijer maakt.
April 13, 2023
Er staan té veel tabbladen open
Het overweldigende gevoel van met heel veel dingen tegelijkertijd bezig te zijn. Je hoofd staat op springen en je weet niet waar eerst te beginnen. Schrappen, plannen, ...eventjes niet...
February 22, 2023
Wat is mindfulness? Is het leren rozijnen eten?
Mindfulness draait om een natuurlijke houding om bewust en gefocust te zijn. En hiervoor hoef je geen rozijnen te eten.
February 10, 2023
Adem voluit: Mindful ademen
Velen van ons ademen op een noodrantsoen. Door bewust en voluit te ademen, maak je meer contact met je gevoelens en levensenergie.
January 26, 2023
Wat doet een coach voor mij?
Soms kun je moeilijk afstand nemen van je denkpatronen en emoties. Een coach helpt je om jouw doel te formuleren en sneller tot inzichten te komen.
January 26, 2023
Waarom kiezen voor wandelcoaching?
Ben je graag buiten, dan kan wandelen helpen je verhaal in beweging te zetten en helder te krijgen. De frisse lucht en calorieverbranding krijg je er gratis bij!
January 26, 2023
Today is the day to build the business of your dreams. Share your mission with the world — and blow your customers away.
gratis kennismaken