Mindfulness

alles over mindfulness

Kalmte in drukte. Mindfulness verkend.

In een snel bewegende, drukke wereld is het vaak gemakkelijk om onze innerlijke rust te verliezen. Maar hoe vinden we onze weg terug naar een staat van evenwicht en kalmte? Het antwoord ligt in mindfulness. 

Hier verkennen we de vele facetten van mindfulness: van zijn oorsprong en de voordelen voor onze mentale gezondheid, tot praktische gidsen over hoe je mindfulness in je dagelijkse leven kunt integreren. Of je nu een doorgewinterde beoefenaar bent of net begint aan je reis van zelfontdekking, er is hier iets voor iedereen.

Dus neem even een diepe adem, leg je zorgen opzij, en ga met ons mee op een reis naar meer aanwezigheid, rust en vreugde in het leven door middel van mindfulness.

Wat is het verschil tussen meditatie en mindfulness?

Wat is het verschil tussen meditatie en mindfulness?

Ontdek de kunst van aanwezigheid en innerlijke rust door middel van meditatie en mindfulness. Hoewel ze vaak samen worden gebruikt, zijn ze niet identiek. Het kennen van hun verschillen kan ons helpen om beter te begrijpen hoe deze twee methoden ons kunnen helpen om een evenwichtig leven te leiden.

Lees meer
Wat kan je leren van onze Nelson en de kat van de buren?

Wat kan je leren van onze Nelson en de kat van de buren?

Ontdek hoe we essentiële lessen over mindfulness en stressvermindering kunnen leren van onze trouwe viervoeters. Leer hoe je je geest en lichaam kunt revitaliseren door te 'schudden als een hond' na een stressvolle dag en hoe je 'catfulness' kunt toepassen om meer in het heden te leven en je omgeving te observeren.

Lees meer

nood aan minder stress & meer energie?

Start met Mindful Run / Walk. Een totaal pakket van beweging, bewustwording en buitenlucht. 

ontdek alle voordelen

Mindfulness oefeningen voor thuis

Het oefenen van mindfulness is éénvoudiger dan je denkt. 5 mindfulness oefeningen voor thuis die je kunnen helpen om rust, kalmte en concentratie te vinden. Begin vandaag nog en ontdek de voordelen voor jezelf!

LEES MEER

Van uitgeblust naar evenwicht: hoe mindfulness je kan helpen bij een burn out

We verkennen hoe mindfulness je kan ondersteunen bij het herstel van een burn-out en bijdraagt aan een evenwichtiger leven dat nodig is om te kunnen groeien.

LEES MEER

Ontvang het gratis e-book

Met tips voor meer energie én minder stress. Je leert hoe je met kleine tips je gezondheid kan verbeteren!

Bedankt voor je interesse! Je ontvangt het e-book in je mailbox.
Oeps! Er ging iets verkeerd met versturen. Probeer het opnieuw.

Mindfulness zonder zweverigheid

Mindfulness da’s niets voor mij, zo dacht ik er vroeger ook over. Al dat zweverige gedoe en dan urenlang stilzitten, ik word er alleen nog onrustiger van! Tot ik mindfulness op een andere manier leerde kennen via Mindful Run / Walk.

Lees meer

Wat is mindfulness? Is het leren rozijnen eten?

Mindfulness draait om een natuurlijke houding om bewust en gefocust te zijn. En hiervoor hoef je geen rozijnen te eten.

Lees meer
Een unieke manier waarbij zowel lichaam als geest profiteren van beweging!
gratis kennismaken