Wandelcoaching

coaching in de buitenlucht

Krijg meer helderheid, rust en veerkracht

Kom lichamelijk en mentaal in beweging om jouw doelen te bereiken. Coaching stimuleert je persoonlijke groei.

Minder stress en meer concentratie

Door de fysieke activiteit van wandelen met coaching te combineren kan je stress worden verminderd en je concentratie worden versterkt.

Meer inzicht en versterkt zelfbewustzijn

Wandelcoaching biedt de mogelijkheid om buiten de betreden paden te denken wat kan leiden tot verrassende inzichten en een versterkt zelfbewustzijn.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Door in de natuur te gaan wandelen met een coach wordt er een veilige en ontspannen omgeving gecreëerd waarin je je vrij voelt om over je uitdagingen en doelen te praten.

Werk wandelend aan jezelf

Op zoek naar verandering en groei? Wil je vol nieuwe energie en heldere inzichten thuiskomen? Al wandelend werken we aan je uitdagingen en doelen.

wandelcoaching iets voor jou?

Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten over wandelcoaching
Voor wie?
  • Je wilt iets veranderen
  • Je zit vast
  • Je wil in actie komen
  • Je wil praten zonder beperkingen
  • Je weet het (even) niet
  • Je wil persoonlijk groeien
  • Je wil bepaald gedrag aanpassen
  • Je wil minder stress en meer balans
Wat is het nut van een coaching?
Vaak weten we al wat we willen maar hebben iemand nodig om het te helpen verwoorden. Door te praten, luisteren, ontdekken we al wandelend een nieuw perspectief. Een pleister op een wonde?  Nee, we zoeken duurzame oplossingen. Geen nutteloze probleemanalyses wel focus op jouw sterktes.  
Kan je makkelijk praten tijdens het wandelen?
Al wandelend is het makkelijker om ongecensureerd te praten. Je hoeft mekaar niet aan te kijken. Je keert meer in jezelf en kan je gedachten ongeremd laten gaan. Blik op oneindig en praten zonder onderbrekingen in een soort flow.  Je komt hierdoor sneller tot nieuwe inzichten, het veranderingsproces schiet in gang.  
Wat leer ik tijdens wandelcoaching?
Wandelen helpt je om te vertragen en te onthaasten. We leren focussen op onze ademhaling, je piekergedachten beheersen. Je wordt rustiger en stress verminderd. Wedden dat je zalig zal slapen na de wandeling?
Wat als ik niet zo'n makkelijke prater ben? Of juist wel.
Stilte is toegelaten en voelt ook minder ongemakkelijk als je aan het wandelen bent. Even pauze om te reflecteren. Verstilling maakt je hoofd leeg, maakt ruimte voor nieuwe ideeën en creativiteit.
Knuffelen we bomen?
Neen, we gaan geen bomen knuffelen. Tenzij je dit écht wil natuurlijk. Het gaat om jouw persoonlijke groei en verandering, die we in beweging zetten in een natuurlijke omgeving. Wandelcoaching is niet zweverig of geitewollen-sokken sfeer, maar stevig met de voeten op de grond.
Wandelen we snel?
Wandelen is goed voor je conditie en toegankelijk voor iedereen. Snelle of trage pas? Jij bepaalt het tempo. Het wandeltempo maar ook de snelheid van je veranderingsproces.
Bos of strand?
Wandelcoaching kan zowel aan zee of in het bos. Jij kiest! We spreken af in een bos- of natuurgebied in de Brugse regio of aan de kust (Van Knokke tot Oostende).

Maak tijd voor het allerbelangrijkste, jezelf!

Iedere verandering begint met de 1ste stap.

Wandel de route die bij jou past.

Voel je welkom en neem vrijblijvend contact op. Ik help je graag verder!
Een bewezen manier om zowel lichamelijk als mentaal te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.
gratis kennismaken